Krucha Kiełbasa Podhalańska
Opis
Krucha Kiełbasa Podhalańska to jeden z Waszych ulubionych produktów. Nasza kiełbasa powstaje według tradycyjnej, rodzinnej receptury od wielu pokoleń w ten sam sposób. Bazą naszej kiełbasy jest oczywiście najlepszej jakości polskie mięso i własna mieszanka przypraw. Następnie naszą kiełbasę wolno wędzimy na naturalnym dymie z drewna bukowego, co nadaje jej doskonałej kruchości, aromatu i smaku.
Nasza krucha kiełbasa jest w 100% NATURALNA i smakuje doskonale na ciepło, ale i jako zimna zakąska.
Skład
SKŁADNIKI: mięso wieprzowe 100%, czosnek, sól, pieprz
Ta kiełbasa jest naturalnie wędzona na drewnie bukowym.
Przechowywać w temperaturze 2-8 st. C.
Produkt średniorozdrobniony, 100g produktu wyprodukowano z 130g mięsa.
Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 1178kJ/284 kcal, tłuszcz 24g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 9g, węglowodany 1g w tym cukry <0,5g, białko 22g, sól 2g
Dodatkowe informacje
DOSTĘPNE WARIANTY | brak |
---|---|
DOSTĘPNE WARIANTY | 1,1 kg, 500g |
Wędzenie |
Waga produktów
Podana przy danym produkcie waga jest orientacyjna. Cena dotyczy sztuki produktu – produkt może być w rzeczywistości lżejszy lub cięższy (+/- 10%).
Z czego wynika różnica? Nasze wędliny nie powstają w fabryce a według tradycyjnych metod. Wędzenie, suszenie – te wszystkie procesy sprawiają, że końcowo każde mięso, kielbasa, szynka czy boczek w danej partii są nieco inne – prosto z natury.
Wygląd produktów
Przedstawione na zdjęciach produkty mają charakter orientacyjny. Naturalne metody wyrobu powodują, że każdy produkt nieco różni się od innych.