Krucha Kiełbasa Podhalańska

Wyczyść
Dodaj do ulubionych
Dodaj do ulubionych
SKU: brak Kategorie: ,

Opis

Krucha Kiełbasa Podhalańska to jeden z Waszych ulubionych produktów. Nasza kiełbasa powstaje według tradycyjnej, rodzinnej receptury od wielu pokoleń w ten sam sposób. Bazą naszej kiełbasy jest oczywiście najlepszej jakości polskie mięso i własna mieszanka przypraw. Następnie naszą kiełbasę wolno wędzimy na naturalnym dymie z drewna bukowego, co nadaje jej doskonałej kruchości, aromatu i smaku.

Nasza krucha kiełbasa jest w 100% NATURALNA i smakuje doskonale na ciepło, ale i jako zimna zakąska.

Skład

SKŁADNIKI: mięso wieprzowe 100%, czosnek, sól, pieprz

Ta kiełbasa jest naturalnie wędzona na drewnie bukowym.
Przechowywać w temperaturze 2-8 st. C.

Produkt średniorozdrobniony, 100g produktu wyprodukowano z 130g mięsa.

Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 1178kJ/284 kcal, tłuszcz 24g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 9g, węglowodany 1g w tym cukry <0,5g, białko 22g, sól 2g

Dodatkowe informacje

DOSTĘPNE WARIANTYbrak
DOSTĘPNE WARIANTY

1,1 kg, 500g

Wędzenie

Waga produktów
Podana przy danym produkcie waga jest orientacyjna. Cena dotyczy sztuki produktu – produkt może być w rzeczywistości lżejszy lub cięższy (+/- 10%).

Z czego wynika różnica? Nasze wędliny nie powstają w fabryce a według tradycyjnych metod. Wędzenie, suszenie – te wszystkie procesy sprawiają, że końcowo każde mięso, kielbasa, szynka czy boczek w danej partii są nieco inne – prosto z natury.

Wygląd produktów
Przedstawione na zdjęciach produkty mają charakter orientacyjny. Naturalne metody wyrobu powodują, że każdy produkt nieco różni się od innych.